Jysk vrea colaborări cu producătorii locali de mobilă și saltele

sursa foto: hansab.com
sursa foto: hansab.com

Retailerul danez de mobilier si accesorii JYSK isi manifesta interesul de a colabora cu producatorii de profil din Romania.

In acest sens, echipa de achizitii a companiei din Danemarca evalueaza in mod frecvent oportunitatile de colaborare cu producatori de mobila si saltele din Romania pentru magazinele sale din Europa Centrala si de Est.

„La JYSK vrem sa avem o oferta excelenta pentru fiecare! Expansiunea in alte tari si deschiderea de noi magazine a reprezentat intotdeauna o prioritate pentru JYSK. De aceea, gestionarea logisticii este deosebit de importanta. Centrul nostru de achizitii se ocupa cu meticulozitate sa gaseasca furnizori in toata lumea. Focusul nostru este sa satisfacem cerintele clientilor si de aceea cautam cele mai bune produse in multe tari din toata lumea, atit din punct de vedere calitativ, cit si din punct de vedere al preturilor.”, a declarat Alex Bratu, Country Manager pentru JYSK Romania & Bulgaria.

JYSK are peste 2.100 de magazine in 35 de tari si cel putin o data pe saptamina toate unitatile companiei primesc livrari de la unul dintre cele sapte centre de distributie situate in Europa – pe linga centrul pe care retailerul il are in China. Produsele comercializate in unitatile din Romania provin in mare parte din Danemarca, Polonia, Romania, China, Indonezia si Vietnam.

JYSK opereaza in momentul de fata in Romania 14 unitati si are in plan sa ajunga la o retea de 100 de magazine pe termen mediu.

„In cadrul JYSK GROUP estimam ca vom deschide aproximativ 120 de magazine noi in 2014. Planurile de expansiune pe termen mediu aprobate de JYSK Nordic sint: 100 magazine in Romania si 35 in Bulgaria. Esential pentru noi este sa gasim locatii potrivite si conditii contractuale bune pentru zonele in care ne vom dezvolta. Suprafata medie a unui magazin JYSK Nordic este de 1000 mp, iar magazinele din Romania sint ceva mai mari. Bineinteles, una dintre prioritatile noastre este adaptarea la sistemul JYSK Nordic din toate punctele de vedere: layout magazine, sortimente si gama de produse, sistem informatic si sistem de management. Astfel, anul acesta toate magazinele din Romania vor trece printr-o perioada de remodelare.”, a declarat Alex Bratu.

 

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...