Jysk Vaslui se deschide în 2 martie

Jysk Vaslui se deschide în 2 martie, începând cu ora 8:00.

Unitatea va avea o suprafata de 1000 de metri patrati si va fi localizata in incinta centrului comercial Proxima Shopping Center, situat pe Bulevardul Stefan cel Mare, nr. 22.

Jysk Vaslui este cea de-a 40-a unitate a retailerului din România

Inaugurarea va fi sarbatorita printr-un eveniment special. Vizitatorii vor fi intampinati cu un mic-dejun oferit – cafea si croissant – urmand ca deschiderea sa fie promovata si prin reduceri. In plus, primii 150 de clienti care cumpara produse in valoare de minim 50 de lei vor primi cadou cate o perna din pene de rata.

Alexandru Bratu, Country Manager JYSK Romania a declarat: „In ultimii ani ne-am extins foarte mult. Doar anul trecut am deschis 13 magazine noi in toata tara. Anul acesta continuam procesul de expansiune, iar Vaslui este primul oras nou in care ajungem in 2017. Ne bucuram ca acum suntem mai aproape de locuitorii din Vaslui, pe care ii asteptam sa ne cunoasca mai bine, daca nu au facut-o deja prin intermediul magazinului nostru online. Vor descoperi in JYSK o resursa foarte buna si foarte accesibila de produse pentru casa si gradina, produse de calitate, cu design scandinav, si un personal prietenos si mereu gata sa ii ajute cu sfaturi despre alegerea celor mai potrivite produse”.

„Intreaga echipa este entuziasmata si asteapta cu nerabdare deschiderea JYSK Vaslui! Ne bucuram ca am ajuns in sfarsit in Vaslui si ca le putem oferi locuitorilor o gama variata de produse scandinave pentru casa si gradina si prin intermediului unui magazin fizic, pe langa cel online. Ii asteptam la evenimentul de deschidere pe locuitorii din Vaslui cu o multime de surprize si oferte speciale cu ocazia deschiderii!”, a completat Andreea Prisacariu, managerul magazinului.

- Publicitate -

România va depăși 4,5 milioane mp spații de retail modern la final de 2024

În 2024, stocul de spații de retail modern va depăși 4,5 milioane de metri pătrați, cu mai mult de...

Platforma Hedepy a încheiat 2023 cu o investiție de 3,9 milioane de euro

Platforma de psihoterapie online care reunește sute de terapeuți din întreaga lume Hedepy, a finalizat la sfârșitul anului trecut...