Jysk va deschide un magazin la Iași

JYSK ajunge în această vară în cel mai mare oraș din Moldova, Iași. Cu o suprafață totală de 1100 mp, noul magazin JYSK Iași din bulevardul Chimiei nr. 2, Iași, va fi inaugurat joi, 14 iulie, începând cu ora 08.00.

Odată cu deschiderea JYSK Iași, compania scandinavă ajunge la 35 de magazine în România și mai face un pas în procesul accelerat de extindere pe piața locală.

„Orașul Iași se afla de mult timp pe lista noastră de priorități. Este cel mai mare oraș din estul țării, iar în ultimii ani am primit nenumărate mesaje de la ieșeni care își doreau un magazin JYSK în orașul lor. Mulți erau deja clienții noștri, își făceau cumpărăturile de pe magazinul online sau din orașele apropiate în care avem un magazin JYSK, din Piatra Neamț, Suceava sau Botoșani. Acum, după ce am găsit un spațiu potrivit, am adus produsele noastre mai aproape de ieșeni, pe care îi așteptăm cu drag la deschidere, cu oferte extrem de bune, cu produse scandinave pentru casă și grădină și cu sfaturi care să îi ajute să aleagă produsele potrivite”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

Inaugurarea JYSK Iași va fi marcată de un eveniment special, ce va avea loc joi, 14 iulie, începând cu ora 08:00. În ziua deschiderii, clienții vor fi întâmpinați cu muzică, baloane, o cafea bună și energizantă și un croissant delicios. Primii 150 de cumpărători care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din spumă cu memorie, pernele fiind una dintre categoriile cele mai apreciate de clienții JYSK, companie recunoscută pentru calitatea produselor destinate somnului.

“Ne doream demult să ajungem în Iași. Suntem foarte entuziasmați și abia așteptăm ziua deschiderii. Echipa magazinului JYSK Iași s-a pregătit îndelung pentru inaugurare și îi așteaptă pe ieșeni cu o selecție largă de produse de calitate, cu design scandinav modern și plăcut, care să le înfrumusețeze casele.”, a declarat Alexandra Găină,  managerul magazinului.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...