Jysk Tulcea s-a deschis în centrul comercial Portico

Unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europaa inaugurat unui nou magazin Jysk în Tulcea.

Cu o suprafață totală de 1.000 mp, noul magazin JYSK Tulcea din strada Babadag nr. 183, a fost inaugurat în 2 iunie, la ora 08.00. Unitatea face parte din complexul comercial Portico, cu o suprafață de 3.352 mp, complex în care mai funcționează și unități Altex și Lidl.

„Ne aflăm într-o permanentă expansiune atât pe plan internațional, cât și local. În acest moment activăm în 41 de țări, iar în România ajungem la 34 de magazine, o dată cu inaugurarea JYSK Tulcea. Ne-am propus să fim cât mai aproape de cumpărătorii noștri din toate colțurile țării, atât prin intermediul magazinului online, cât și prin magazinele fizice. Începem vara cu o inaugurare importantă pentru noi, cea a magazinului JYSK Tulcea. Îi așteptăm la deschidere pe tulceni cu oferte de excepție și cu o echipă mereu gata să îi ajute să aleagă produsele potrivite, în funcție de dorințele și necesitățile lor”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

“Ne-am pregătit timp de o lună pentru această inaugurare și suntem entuziasmați că în sfârșit a venit momentul deschiderii! Echipa magazinului JYSK Tulcea îi așteaptă pe tulceni cu o selecție de produse de calitate, cu design scandinav modern și plăcut, care să le înfrumusețeze casele. Clienții vor găsi întotdeauna servicii de calitate și angajați care să le ofere ajutor și sfaturi în magazinul nostru”, a declarat Alexandru Catrina, managerul magazinului.

- Publicitate -

Ultimele

Octombrie a fost cea mai bună lună din acest an pentru piața imobiliară din România

Octombrie a fost de departe cea mai bună lună din acest an pentru piața imobiliară din România din punctul...