Jysk sponsorizează sportivii paralimpici

JYSK devine principalul sustinator al sportivilor paralimpici din Romania, colaborarea fiind marcata de semnarea unui contract de sponsorizare a Comitetului Național Paralimpic, valabil pana in anul 2019.

Compania urmeaza sa aloce pentru primul an suma de 200.000 de lei, iar fondurile sa fie folosite pentru antrenarea in cele mai bune conditii a sportivilor paralimpici, pentru ca acestia sa aiba posibilitatea sa participe la competitii internationale.

Acest parteneriat vine ca o continuare fireasca a strategiei de CSR a grupului danez JYSK Nordic.

Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania a declarat: Compania noastra are o traditie de aproape 30 de ani in sustinerea miscarii paralimpice. In Danemarca, JYSK sustine sportivii cu dizabilitati inca din anul 1989. Mai mult decat atat, fondatorul companiei, Lars Larsen, a urmarit personal de-a lungul anilor competitiile paralimpice si este un sustinator al sportivilor cu dizabilitati. Anul trecut, de exemplu, Lars Larsen s-a aflat in tribune la Jocurile Paralimpice din Rio de Janeiro. Puterea acestor atleti este de admirat pentru ca, in ciuda impedimentelor, reusesc sa se autodepaseasca si sa faca performanta, devenind astfel un exemplu pentru noi toti.

Prima competitie pentru care sportivii paralimpici vor fi sponsorizati de retailerul JYSK este Campionatul Mondial de Atletism pentru Paralimpici. Aceasta ia startul pe 14 iulie, Romania urmand sa fie reprezentata de:

  • Octavian Tutaliuc: 100 metri, saritura in lungime si saritura in inaltime.
  • Petrisor Prundaru: 200 metri, saritura in lungime si saritura in inaltime.
  • Abel Ciorap: 200 metri, 400 metri.
  • Florin Cojoc: saritura in inaltime.
  • Florentina Hriscu: aruncarea discului.

Suntem incantati sa anuntam noul parteneriat dintre JYSK si Comitetul National Paralimpic, care ne onoreaza. In Europa si Canada, sponsorizarea miscarii paralimpice este o traditie pentru JYSK. Ca urmare a rezultatelor foarte bune inregistrate de sportivii nostri in 14 sporturi si a angajamentului nostru de a atrage noi sportivi paralimpici tineri, de sub 20 de ani, am reusit sa finalizam acest parteneriat. In urmatoarele luni sportivii nostri vor participa la competitii paralimpice foarte importante – Campionatul Mondial de Atletism pentru Paralimpici, Campionatul European de Judo pentru nevazatori, Campionatul European de Fotbal pentru nevazatori, Campionatul European de Tenis de Masa pentru Paralimpici, Campionatul European de inot pentru sportivi cu sindromul Down si multe alte competitii. De asemenea, la Jocurile Europene Paralimpice pentru Tineret, Romania va fi reprezentata de 20 de atleti cu varsta de sub 22 de ani care vor participa la 5 sporturi si care reprezinta cea mai mare delegatie paralimpica de tineri ce a reprezentat vreodata Romania. Multumim companiei JYSK pentru ca are incredere in noi si pentru ca ne-a oferit acest sprijin extraordinar, astfel incat tinerii sportivi sa aiba cele mai bune conditii si resurse pentru a se antrena, a completat Sally Wood Lamont, Presedintele Comitetului Paralimpic Roman.

- Publicitate -

Burger King continuă expansiunea pe plan local cu un restaurant la Târgu Mureș

Burger King își continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în Shopping City Târgu Mureș....

Lidl a ajuns la afaceri de 22,4 miliarde lei și un profit de circa un miliard de lei

Lidl a încheiat anul calendaristic 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de 22,4 miliarde de lei net, un...