Jysk redeschide două magazine și se pregătește de Black Friday

JYSK redeschide magazinele JYSK Arad din Calea Radnei nr. 298 și JYSK Suceava, strada Humorului nr. 86, comuna Scheia, două dintre primele magazine ale danezilor în România.

La evenimentele de redeschidere ce vor avea loc pe 24 noiembrie, începând cu ora 08.00, clienții vor avea ocazia să admire noul spațiu amenajat modern, după conceptul danez axat pe produsele de Sleeping, și să se bucure atât de ofertele de Black Friday, cât și de cele de redeschidere.

Clienții vor fi întâmpinați cu oferte de până la 70% și cu un mic dejun delicios – un croissant pufos și o cafea energizantă. În plus, primii 150 de cumpărători care achiziționează produse de peste 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață.

„Am reamenajat magazinul, iar noul spațiu arată acum mai modern, este mai luminos și mai bine împărțit pe categorii de produse, astfel încât cei care ne trec pragul pot găsi mai ușor ceea ce îi interesează și au o experiență de cumpărături mai plăcută. Noul concept de amenajare este axat pe zona de Sleeping și pune mai bine în valoare produsele pentru care suntem recunoscuți: saltele, plăpumi, perne, lenjerii de pat și alte produse destinate unui somn sănătos. Îi așteptăm pe clienți la petrecerea de redeschidere, pentru a se bucura de ofertele speciale de redeschidere, de campania de Black Friday și de o atmosferă caldă și prietenoasă!”, declară Alexandru Bratu, Country Manager JYSK România.

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...