Jysk inaugurează noi magazine la Târgu Secuiesc și Râmnicu Sărat

Unitățile Jysk Târgu Secuiesc și Jysk Râmnicu Sărat vor fi inaugurate joi, 15 februarie, începând cu ora 8.00. Jysk Târgu Secuiesc este situat în strada Cernatului nr. 22, iar Jysk Râmnicu Sărat în str. Constantin Brâncoveanu, nr. 46A, lângă Kaufland.

La Târgu Secuiesc, clienții sunt așteptați în ziua deschiderii cu un mic dejun gustos format dintr-o cafea energizantă și un croissant, cu o atmosferă veselă, cu muzică, DJ, baloane și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață, pernele fiind una dintre categoriile pentru care este recunoscut brandul JYSK.

La Râmnicu Sărat, clienții sunt așteptați cu o ofertă exclusivă, reducere de 75% la toată gama de perne și pilote, promoție valabilă până în 21 februarie.

„Întreaga echipă a magazinului este pregătită pentru inaugurare. Clienții care ne vor trece pragul vor găsi la JYSK Târgu Secuiesc un sortiment variat de mobilier cu design scandinav, decorațiuni pentru casă și o gamă completă de produse destinate somnului –plăpumi, perne, saltele și lenjerii de pat de cea mai bună calitate. Îi așteptăm pe toți cei care sunt curioși și vor să ne cunoască, începând cu 15 februarie!”, a declarat Kratochvil Kornel Istvan, Director de magazin JYSK Târgu Secuiesc.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...