Jysk Făgăraș, a 51-a unitate a retailerului în România

JYSK Făgăraș are 1.200 mp și va fi inaugurat joi, 2 noiembrie, în strada Tudor Vladimirescu nr. 85-87, începând cu ora 08.00.

„Ne bucurăm să anunțăm deschiderea unui nou magazin JYSK în orașul Făgăraș. Această toamnă a fost una plină pentru noi, am ajuns la 2500 de magazine în lume, iar în România, iată, deschidem cel de-al 51-lea magazin. Locuitorii din Făgăraș vor găsi în magazin un sortiment variat de mobilier cu design scandinav, decorațiuni pentru casă și produse destinate somnului. În săptămâna deschiderii îi așteptăm cu oferte speciale la peste 1000 de produse. De exemplu, plăpumile și pernele vor avea reduceri de până la 65%, respectiv 75%. Îi invităm pe locuitorii din Făgăraș să ne viziteze și să testeze sortimentul nostru de plăpumi și perne, două dintre categoriile de produse care sunt punctul nostru forte și care le vor face nopțile mai calde și mai confortabile în această iarnă”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK a pregătit un eveniment special pentru clienți pentru a marca Marea Deschidere a magazinului din JYSK Făgăraș.

În ziua inaugurării, pe 2 noiembrie, începând cu ora 08.00, clienții sunt așteptați cu un mic dejun gustos format dintr-o cafea bună și energizantă și un croissant, cu o atmosferă veselă, cu muzică, baloane și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători.

Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață, pernele fiind una dintre categoriile pentru care este recunoscut brandul JYSK.

“Întreaga echipă așteaptă cu entuziasm inaugurarea magazinului JYSK Făgăraș. Suntem pregătiți cu stocuri suficiente pentru deschidere, cu oferte foarte bune și cu asistenți de vânzări care sunt gata oricând să ofere sfaturi și informații pentru a-i ajuta pe clienți să aleagă cele mai potrivite produse”a declarat  Anca Francisc, Director de magazin JYSK Făgăraș.

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/Fagaras .

- Publicitate -

Ultimele

Fornetti a câștigat titlul de cea mai bună rețea de franciză din Europa

Fornetti a fost aleasă „Cea mai bună rețea europeană de franciză a anului” de către Asociația Europeană de Franciză....