Jysk deschide primul magazin din Craiova

JYSK inaugurează cel de-al 38-lea magazin din țară la Craiova. Cu o suprafață totală de peste 1100 mp, magazinul JYSK Craiova va fi inaugurat pe 11 august, în incinta Electroputere Parc, Calea București nr. 80, începând cu ora 08.00.   

„Ne aflăm într-o permanentă expansiune, atât pe plan internațional, cât și local. De la începutul anului și până acum am deschis deja 9 magazine în toată țara, JYSK Craiova fiind cel de-al 10-lea magazin deschis în 2016. Craiova este un oraș foarte important pentru noi, încă din anii trecuți am primit semnale din partea locuitorilor de aici, care așteptau cu nerăbdare să ajungem la ei în oraș. Au făcut cunoștință cu produsele noastre mai întâi prin intermediul magazinului online și știm că își doreau să aibă poată achiziționa și să poată vedea gama noastră de produse și într-un magazin fizic. Începând cu 11 august, îi așteptăm în JYSK Craiova pe toți cei care își doresc produse de calitate, cu design modern și atractiv. Consilierii noștri de vânzări sunt pregătiți să le răspundă la întrebări și să îi sfătuiască dacă au nevoie de informații privind cele mai potrivite produse pentru casă”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

Inaugurarea JYSK Craiova va fi sărbătorită printr-un eveniment special. În ziua deschiderii, 11 august, începând cu ora 08.00, clienții vor fi așteptați  cu un mic dejun delicios format dintr-o cafea bună și energizantă și un croissant delicios. În plus, vor avea parte de multă distracție și oferte speciale de nerefuzat.

Primii 150 de cumpărători care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din spumă cu memorie, pernele fiind una dintre categoriile de bază ale brandului JYSK, companie recunoscută pentru calitatea produselor destinate somnului.

“Magazinul JYSK Craiova era de mult timp în planurile noastre de expansiune. Ne bucurăm că am ajuns în sfârșit aici și că le putem oferi locuitorilor din Craiova produse scandinave pentru casă și grădină și prin intermediului unui magazin fizic, pe lângă cel online. Ne-am pregătit îndelung pentru inaugurare și îi așteptăm pe clienți cu o mulțime de oferte și cu o selecție  de produse de calitate pentru casele lor.”, a declarat Raluca Gherghe, managerul magazinului.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...