Jysk deschide magazinul din Buzău

Retailerul danez de mobilier și decorațiuni interioare, Jysk, anunță deschiderea magazinului din Buzău în 2 aprilie 2015, ora 8.00. 

Unitatea este situată în galeria comercială Intercora de lângă Kaufland, strada Frăsinet.

Cu o suprafață de 1.050 mp și cu 11 angajați, noul magazin Jysk Buzău, al 23-lea din țară, comercializează o gamă largă de produse de mobilier, decorațiuni pentru casă și grădină, textile, perne, pilote și saltele.

“Inaugurăm magazinul Jysk Buzău cu mult entuziasm și cu încrederea că vom oferi clienților din zonă o gamă variată de mobilier și decorațiuni de calitate, toate acestea însoțite de servicii profesioniste. Mobilierul scandinav este renumit pentru design-ul modern, pentru calitatea și adaptabilitatea sa în orice tip de casă, de aceea localnicii pot găsi la JYSK tot ce își doresc pentru a-și transforma casa într-un spațiu modern și confortabil”, a declarat  Veronica Zahanagiu, managerul magazinului.
La deschidere, clienții vor fi întâmpinaţi cu premii, 150 de perne cu umplutură naturală pentru primii cumpărători care achiziţionează produse în valoare de minimum 50 de lei.
- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...