Jysk deschide al doilea magazin la Craiova

Jysk ajunge la 41 de unitati in tara, dupa inaugurarea celei de-a doua locatii din Craiova.

Noul magazin are o suprafata totala de 1200 metri patrati si este situat pe Calea Severinului nr. 5A. Deschiderea se face pe 9 martie, incepand cu ora 08:00.

Radu Tudor, Marketing Manager JYSK Romania a declarat: „Anul trecut in luna august am inaugurat primul magazin JYSK din Craiova, iar aceasta a fost una dintre cele mai de succes deschideri JYSK din Romania. Anul acesta continuam procesul de expansiune si, cum am primit numeroase semnale pozitive de la locuitorii din Craiova, am luat decizia sa deschidem un nou magazin in oras. In timp ce primul este aproape de locuitorii din sud-estul orasului, cel de-al doilea se afla in partea opusa, astfel incat si locuitorii din zona Craiovita vor avea in apropiere o destinatie de cumparaturi pentru casa si gradina. Ii asteptam pe toti la evenimentul de deschidere, unde am pregatit oferte speciale si multe suprize”.

Deschiderea magazinului JYSK Craiova 2 va fi sarbatorita prin evenimente speciale. Astfel, clientii vor fi asteptati si serviti cu cafea si croissante, la mic-dejun pentru spor la cumparaturi. In plus, primii 150 de clienti care fac achiztii de minim 50 de lei vor primi cadou cate o perna din pene de rata. Distractia va fi completata cu muzica si o atmsofera calda.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...