Jysk deschide al doilea magazin din Iași

JYSK deschide un nou magazin în Iași, în Era Shopping Park.

Cu o suprafață totală de 1200 mp, noul magazin JYSK Iași din șoseaua Păcurari nr. 121 va fi inaugurat joi, 15 septembrie, începând cu ora 08.00. Va fi cel de-al doilea din orașul Iași și cel de-al 39-lea magazin deschis de compania scandinavă în România.

“În ultimii ani, locuitorii din Iași ne-au transmis numeroase mesaje în care ne spuneau că își doresc să ajungem la ei în oraș și că ne apreciază produsele. Am deschis primul magazin din Iași în urmă cu numai două luni și am devenit rapid una dintre destinațiile preferate ale ieșenilor pentru produse home&deco. Am luat decizia să deschidem un nou magazin în partea de vest a orașului, pentru ca locuitorii din zonă să aibă acces mai rapid la produsele noastre. Odată cu inaugurarea celui de-al doilea magazin JYSK din Iași suntem cu un pas mai aproape de targetul din planul nostru de expansiune. Ne-am propus să ajungem la 100 de magazine în România până în anul 2020, cu un ritm de 15 magazine noi pe an”, a declarat Alexandru Bratu, Country Manager JYSK România & Bulgaria.

Marea Deschidere JYSK Iași din Era Shopping Park va fi sărbătorită în cadrul unui eveniment special, la care clienții sunt așteptați cu o mulțime de surprize. Pe 15 septembrie, începând cu ora 08:00, magazinul își deschide porțile cu o petrecere plină de voie bună, cadouri și oferte. Clienții vor fi întâmpinați cu muzică, baloane, un mic dejun delicios până la ora 10.00 – o cafea energizantă și un croissant pufos. Primii 150 de cumpărători care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din spumă cu memorie, produsele destinate somnului fiind reprezentative pentru brandul JYSK.

“Suntem entuziasmați de inaugurarea unui nou magazin în Iași! Ne-am pregătit asiduu în ultima lună pentru ca evenimentul de deschidere să fie pe placul clienților. Echipa noastră îi așteaptă locuitorii din Iași cu o gamă largă de produse pentru casă – mobilier scandinav modern, decorațiuni, textile și produse dedicate somnului la prețuri extrem de bune. În săptămâna deschiderii am pregătit oferte speciale și reduceri de până la 70%, iar apoi, cum deja s-au obișnuit, ieșenii pot găsi săptămânal oferte extrem de bune la produsele noastre”, a declarat Alina Ciofu,  managerul magazinului.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...