JYSK deschide al 43-lea magazin din țară la Balș

JYSK, va inaugura cel de-al 43-lea magazin din tara in judetul Olt. Noul magazin are o suprafata de 1300 de metri patrati.

JYSK din Bals va fi inaugurat joi, 27 aprilie, incepand cu ora 08:00. Noua unitate este situata pe strada Nicolae Balcescu, la numarul 188.

Radu Tudor, Marketing Manager JYSK Romania a declarat: JYSK Bals este cel de-al patrulea magazin nou pe care il deschidem in acest an, iar inaugurarea ne aduce cu un pas mai aproape de obiectivul nostru de expansiune, cel de a ajunge la 100 de magazine in Romania pana in anul 2020. In zona de sud a tarii avem magazine in Craiova si Alexandria, iar acum si locuitorii din Bals vor avea acces mai usor la produsele noastre pentru casa si gradina. Strategia JYSK este de a fi mereu aproape de clienti, de a fi accesibili atat fizic, cat si in ceea ce priveste preturile, de aceea credem cu tarie ca locuitorii din orasul Bals si din localitatile adiacente se vor bucura ca acum au o noua destinatie de cumparaturi.

In ziua inaugurarii, clientii care vor veni la deschidere vor fi intampinati cu un mic-dejun. Cafeaua si croissantul vor fi oferite cumparatorilor. In plus, promotiile vor fi multiple, iar primele 150 de persoane care fac achizitii de minim 50 de lei, vor primi cadou cate o perna din pene de rata.

Suntem bucurosi sa anuntam deschiderea magazinului JYSK Bals. Ne-am propus sa devina locul preferat de cumparaturi pentru casa si gradina pentru locuitorii din oras. Ii asteptam pe clienti cu o gama variata de produse, de la perne, plapumi si saltele, pana la mobilier de interior, mobilier de exterior si decoratiuni pentru casa. De asemenea, la JYSK Bals clientii vor gasi o echipa de asistenti de vanzari foarte bine instruita, gata sa ii ajute cu informatii si sfaturi despre cele mai potrivite produse, in functie de nevoile si asteptarile fiecarui client, a completat Bogdan Nine, director de magazin JYSK Bals.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...