JYSK Baia Mare s-a redeschis într-un nou spațiu

JYSK Baia Mare s-a redeschis într-un nou spațiu, în același centru comercial în care a funcționat și înainte, Centrul Comercial Auchan din Bulevardul Bucuresti nr. 144. 

Primii 150 de cumpărători care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață.

În urmă cu trei luni am închis temporar magazinul din Baia Mare, pentru a-l muta într-un nou spațiu, aflat chiar vizavi de cel în care funcționa înainte. În perioada în care a fost închis am lucrat la amenajarea noului spațiu. Spre deosebire de cel vechi, care se întindea pe un singur etaj, noul magazin este extins pe două etaje, cu spațiul destinat vânzării aflat la parter și spațiile conexe la etaj. Tavanul nu mai este la fel de înalt ca în vechiul magazin, ceea ce face ca magazinul să fie mai prietenos și mai cald. Ne bucurăm că redeschidem atât de curând, pentru că mulți clienți ne scriau spunându-ne că doresc produsele noastre și că așteaptă cu nerăbdare deschiderea. Iată că acum, chiar la începerea noului sezon estival, când în sortimentul nostru a intrat gama de mobilier de grădină și noua gamă de decorațiuni, locuitorii din Baia Mare pot veni din nou în magazin pentru a achiziționa tot ce au nevoie pentru casa și grădina loc, a declarat Alina Tecucianu, District Manager JYSK România.   

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...