JYSK a inaugurat 11 magazine noi și a modernizat alte 18 unități existente

Numărul total de clienți care au trecut pragul magazinelor retailerului danez a crescut cu 10%

JYSK a inaugurat 11 magazine noi și a ajuns pentru prima dată în orașele Motru, Moreni, Câmpulung Muscel, Rădăuți, Dej, Luduș și Calafat, în anul financiar recent încheiat.

De asemenea, 18 magazine au fost modernizate și amenajate conform celui mai nou concept de magazin JYSK, Store 3.0. În prezent, 115 din cele 138 de magazine ale retailerului sunt amenajate conform noului concept.

În magazinele modernizate, prezentarea sortimentului și a ofertelor este inspirată de stilul scandinav, cu podelele din lemn de culoare deschisă, cu un nou sistem de iluminat mai eficient energetic și prin culori discrete.

CITEȘTE ȘI: Jysk a deschis un nou magazin în București

Cifra de afaceri a JYSK în România a ajuns în anul financiar 2023 la 1 miliard de lei, în creștere cu 19% față de anul financiar precedent. EBIT-ul a crescut cu 19,4% în comparație cu anul financiar precedent, la 144,2 milioane lei.

Anul financiar 2022-2023 a început pe 1 septembrie 2022 și s-a încheiat pe 31 august 2023. JYSK a inaugurat primul magazin din România în anul 2007 la Oradea.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

KFC a depășit pragul de 1 miliarde de lei vânzări în 2023 în România

Cea mai mare contribuție la rezultatele financiare ale Sphera Franchise Group anul trecut a avut-o KFC care a depășit...

România este pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT

România se clasează pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT, 4 din 10 angajați fiind femei,...