Jysk a ajuns la 29 de magazine în România

Aflat în continuă expansiune, Jysk, retailerul danez de mobilă și decorațiuni, a deschis un magazin la Focșani.

Odată cu inaugurarea acestei unități, rețeaua Jysk ajunge la 29 de magazine în toată țara. Cu un spațiu total de aproximativ 1100 mp, Jysk Focșani este localizat în Calea Moldovei nr. 32, centrul comercial Promenada, într-o aripă a magazinului Brico Depot.

„Ne-am propus să ajungem la 100 de magazine în România pe termen mediu, în cât mai multe orașe din țară. Vrem să fim mai aproape de clienții noștri și să le putem oferi o gamă extinsă de produse pentru casă și oferte permanente. Îi așteptăm pe locuitorii din  Focșani  și din apropierea orașului în magazinul JYSK, unde vor găsi produse de calitate la un preț avantajos și cu o gamă variată de oferte pentru casă, în special la produsele dedicate somnului – saltele, plăpumi, perne și lenjerii de pat de calitate. Echipa noastră de consultanți de vânzări este foarte bine pregătită, este întotdeauna gata să ofere sfaturi și informații și să răspundă la toate întrebările clienților”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

“Suntem încântați că orașul Focșani are, în sfârșit, un magazin JYSK! Locuitorii de aici își doreau demult să aibă acces la produsele comercializate de companie. Acum, iată, ofertele permanente și gama variată de produse pentru casă marca JYSK sunt la dispoziția locuitorilor, chiar la ei în oraș. Îi așteptăm să ne cunoaștem joi, 14 ianuarie, de la ora 08.00 dimineața!”, declară Cristina Motfolea, director de magazin JYSK Focșani.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...