JUSTIMMO: Un nou soft imobiliar pentru agenții

Austriecii de la B&G Consulting & Commerce GmbH anunță lansarea oficială în România a JUSTIMMO – o nouă soluție online de eficientizare a activității consultanților imobiliari, care le oferă acestora rezultate optimizate și economie de timp. 

Lansat în 2010 de către o echipă româno-austriacă, JUSTIMMO a câștigat rapid încrederea clienților din Austria, numărând în prezent peste 550 de agenții și peste 2.800 de utilizatori. 2016 este anul în care compania a decis internaționalizarea activității sale, vizând piețele din România, Germania, Cipru și S.U.A.

“Evoluția pieței imobiliare din România și numărul record de tranzacții, atât pe segmentul rezidențial, cât și pe cel comercial, au fost factori importanți în decizia de a intra pe piață, în ciuda faptului că aceasta este mult mai diferită și plină de provocări decât cea austriacă. În plus, pentru mine este vorba și de o conexiune emoțională – mă bucur să mă reîntorc în România și să pot oferi și consultanților imobiliari de aici un soft performant care să-i ajute să-și maximizeze oportunitățile de afaceri, precum și să ofere servicii prompte și de calitate clienților.“ declară Cristian Bușoi, fondatorul companiei.

JUSTIMMO este un CRM imobiliar online cu o interfață prietenoasă și intuitivă, ceea ce îl face extrem de ușor de utilizat chiar și de către persoanele care se consideră mai puțin „tehnice”. Atent adaptat nevoilor utilizatorilor români în urma unui studiu de piață cuprinzător și a feedback-ului primit din partea agențiilor imobiliare locale, JUSTIMMO permite acestora să își administreze eficient baza de date de proprietăți și contacte, să răspundă rapid solicitărilor clienților cu ajutorul modulului de ofertare încorporat, să se promoveze cu succes atât online, cât și offline. Pachetul oferit de JUSTIMMO include pe lângă soft și un website cu actualizare automată, care contribuie la consolidarea unei imagini profesionale în piață. În plus, pentru a facilita găsirea de lead-uri online, JUSTIMMO permite exportul automat al anunțurilor către 8 dintre cele mai mari platforme imobiliare locale, cât și către o serie de platforme internaționale.

JUSTIMMO vine și cu o propunere de preț revoluționară pe piață, oferind acces cu 99 de euro pe lună pentru un număr nelimitat de utilizatori și susținând micii agenți imobiliari independenți (P.F.A.) cu un preț de doar 29 de euro pe lună pentru un utilizator unic. În plus, nu există constrângeri legate de durata contractuală. Pe lângă funcționalitățile standard incluse în pachetul JUSTIMMO, clienții vor putea beneficia, contra cost, și de servicii suplimentare, precum motorul de căutare Argus pentru oferte ale particularilor sau aplicații speciale pentru social media.
“Meseria de consultant imobiliar este oarecum paradoxală – într-o eră a noilor tehnologii, ea se bazează foarte mult pe interacțiunea umană. Este și o meserie destul de flexibilă, motiv pentru care credem că agenții imobiliari au nevoie de o unealtă care să îi ajute să își organizeze și monitorizeze activitatea mai bine. TImpul petrecut cu activități administrative poate fi altfel valorificat, atât în direcția relațiilor cu clienții, cât și a timpului liber. Credem că JUSTIMMO va ajuta consultanții imobiliari în a oferi servicii profesioniste și a-și dezvolta un branding personal puternic, ceea ce îi va ajuta să câștige încrederea clienților și se va traduce și în comisioane plătite pentru munca prestată. Dacă serviciile vor fi impecabile, în timp, statutul agentului imobiliar va fi recunoscut și răsplătit pe măsură” – Andrea Vincze, Director General – România.
- Publicitate -

Burger King continuă expansiunea pe plan local cu un restaurant la Târgu Mureș

Burger King își continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în Shopping City Târgu Mureș....

Lidl a ajuns la afaceri de 22,4 miliarde lei și un profit de circa un miliard de lei

Lidl a încheiat anul calendaristic 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de 22,4 miliarde de lei net, un...