Jupiter City Pitești devine Supernova și se extinde cu un parc de retail

Trending

Centrul comercial Jupiter City Pitești devine Supernova și se extinde cu un nou parc de retail, parte dintr-o investiție totală de 20 milioane euro.

În urma extinderii, Supernova Pitești a ajuns la o suprafață închiriabilă de aproximativ 53.000 metri pătrați, găzduind peste 70 de chiriași.

Printre noile branduri prezente în centrul comercial sunt polonezii de la LPP cu magazine Sinsay, Cropp, House și, în curând, Reserved. Acestora li se adaugă noi unități Takko, Pepco și Deichmann.

Lucrările de modernizare vor continua și în perioada următoare la nivelul intrărilor, parcării și a altor spații comune.

Se preconizează că, până la sfârșitul trimestrului al treilea, o zonă de tip food court, precum și alte magazine ale unor branduri de fashion să completeze oferta centrului comercial.

Grupul austriac Supernova este o companie internațională axată pe dezvoltarea și gestionarea proprietăților imobiliare comerciale din Austria, Slovenia, Croația și România.

CITEȘTE ȘI: Compania turcă Opsan va ocupa 5.000 p în CTPark Pitești

- Publicitate -

Ultimele

Investițiile în startup-urile românești au depășit 100 milioane de euro

Startup-urile românești au atras investiții în valoare totală de 101.7 milioane de euro în 2022. România este a cincea...

Trebuie să citești