Jumbo Militari s-a deschis în West Park Retail

Jumbo Militari s-a deschis în West Park Retail, una dintre cele mai importante destinații de cumpărături din București, amplasată în zona de vest a Bucureștiului. Compania are 74 de magazine: 51 amplasate în Grecia, 5 în Cipru, 9 în Bulgaria și 9 în România.

Jumbo Militari are o suprafață de 11.460 de metri pătrați, pe două etaje, suprafața totală a West Park Retail crescând astfel la aproape 86.000 de metri pătrați.

„Suntem entuziasmați că Jumbo a ales West Park Retail. Acesta este un nou partener important care completează oferta din parcul nostru de retail și adaugă noi funcții comerciale proiectului, care vor fi apreciate atât de către chiriași cât și de către cumpărători”, a declarat Patrick Van Den Bossche, managing director Liebrecht & wooD.

Înțelegerea încheiată cu Jumbo reprezintă un nou pas în strategia de dezvoltare a West Park Retail, care a evoluat constant într-o destinație multifuncțională de cumpărături și lifestyle de la deschiderea sa în 2008.

Proiectul, care beneficiază de o zonă de captare în care locuiesc peste 2,7 milioane de persoane, a trecut printr-un proces de rebranding în 2015 și din acel moment s-a concentrat pe diversificarea ofertei de produse pentru cumpărători: de la articole de îmbrăcăminte la produse destinate locuinței, inclusiv mărci de calitate prezente exclusiv in West Park.

„West Park Retail își întărește poziția sa de destinație atractivă de cumpărături în București. Am investit aproximativ 5 milioane de euro în noul spațiu operat de către Jumbo și vom continua să investim, astfel încât noi funcții comerciale să se adauge schemei de retail în viitorul apropiat”, a declarat Sorin Ioan Blaga, general manager Liebrecht & wooD Romania.

Finalizat în 2008, West Park Retail este amplasat la o distanță de 20 de minute de centrul Bucureștiului, beneficiind de acces direct din Autostrada București – Pitești. Include FASHION HOUSE Outler Centre – primul și singurul centru comercial de tip outlet din România, cu o suprafață închiriabilă de 16.000 de metri pătrați – precum și mai multe magazine de mari dimensiuni: Kika (mobilier și decorațiuni interioare pe o suprafață închiriabilă de 28.740 de metri pătrați), Hornbach (19.960 de metri pătrați suprafață închiriabilă, do-it-youself) și Proges (1,340 de metri pătrați suprafață închiriabilă, decorațiuni interioare)

- publicitate -

trebuie să citești