Jumătate dintre oameni își monitorizează sănătatea cu smartphone-ul

52% dintre oameni apelează la smartphone pentru a-și urmări numărul de pași efectuat într-o zi, pulsul și/sau saturația de oxigen, arată un sondaj OPPO.

56% dintre respondenți consideră că monitorizarea continuă a stării de sănătate cu ajutorul dispozitivelor smart i-a ajutat la reducerea stresului în perioada pandemiei.

Astfel, în acea perioadă, 61% și-au contorizat numărul de pași, în timp ce 39% și-au monitorizat și saturația de oxigen, iar 37% și-au măsurat pulsul.

55% dintre respondenții studiului OPPO au admis că pe perioada pandemiei au resimțit un nivel mai crescut de anxietatecomparat cu perioada anterioară.

Celelalte dispozitive utilizate la monitorizarea funcțiilor vitale ale organismului sunt smartwatch-ul în proporție de 17% și fitness band-ul în proporție de 9%.

68% dintre respondenți au păstrat obiceiul de a fi atenți la stare lor de sănătate, monitorizând-o atent cu ajutorul dispozitivelor smart.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...