JT Grup Oil încheie oferta publică inițială. Urmează listarea la bursă

Data estimată pentru listarea JT Grup Oil pe piața AeRO a Bursei de Valori Bucureşti este finalul lunii iunie, iar acțiunile vor putea fi tranzacționa sub simbolul JTG

Furnizorul de carburanți JT Grup Oil anunță închiderea cu succes a ofertei publice inițiale derulată în perioada 28 mai – 10 iunie, un IPO prin care a atras 20 milioane de lei.

În perioada de ofertă, 2.163 de investitori au subscris 3.632.272 de acțiuni ale emitentului JT Grup Oil S.A., astfel ȋncât oferta a fost ȋncheiată cu succes ȋn conformitatea cu prevederile propsectului.

Banii atrași în urma finanțării vor fi alocați pentru dezvoltarea și consolidarea liniilor de business, de la creșterea volumelor de combustibili tranzacționate pe piața locală până la deschiderea de stații de alimentare în centre comerciale, pentru persoane fizice.

Compania activează pe piața distribuției de carburanți și este singurul acționar al JT Terminal, cel mai nou terminal privat de produse petroliere din România.

Cu o cifră de afaceri de 224,4 milioane de lei și un profit net de 5,7 milioane de lei înregistrat în anul fiscal 2023, JT Grup Oil deține 250 de stații de incintă B2B și o flotă de 11 cisterne.

CITEȘTE ȘI: Bursa de Valori București organizează primul Bucharest Entrepreneurship Forum

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...