Joi, 10 martie, se deschide Jysk Botoșani

Retailerul danez de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă, JYSK, deschide magazinul cu numărul 30 în România, la Botoșani.

Cu o suprafață totală de 1200 mp, noul magazin JYSK din bulevardul Mihai Eminescu nr. 2, Botoșani, va fi inaugurat joi, 10 martie, începând cu ora 08.00.

Deschiderea celui mai nordic magazin din România, JYSK Botoșani, va fi marcată de un eveniment special, la care clienții sunt invitați să ia parte. În ziua deschiderii, cei care trec pragul magazinului vor fi întâmpinați cu muzică, baloane, o cafea bună care să le dea energie pentru toată ziua și o ciocolată delicioasă, care să le îndulcească acest început de primăvară.  În plus, primii 150 de cumpărători care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi câte o pernă cadou, pentru că vrem să îi ajutăm să se odihnească mai bine după sesiunea de cumpărături.

“Suntem bucuroși că, începând din luna martie, vom fi prezenți în orașul Botoșani. De asemenea, suntem convinși că produsele nordice pe care le comercializăm vor fi apreciate și iubite de locuitorii celui mai nordic județ din România. Mobilierul scandinav este renumit pentru design-ul modern, pentru calitatea și adaptabilitatea sa în orice tip de casă, de aceea localnicii pot găsi la JYSK tot ce își doresc pentru a-și transforma casa într-un spațiu modern și confortabil, a declarat  managerul magazinului JYSK Botoșani – Mariana Cater.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...