Johnson & Johnson accelerează testarea vaccinului SARS-CoV-2

Johnson & Johnson a anunțat că a accelerat inițierea fazei 1/2a, primul studiu clinic uman din cadrul investigării vaccinului SARS-CoV-2, Ad26.COV2-S, recombinat.

Inițial planificat pentru septembrie, studiul este estimat a începe în a doua parte a lunii iulie.

Studiul randomizat, dublu-orb, controlat cu placebo al fazei 1/2a va evalua siguranța, reactogenicitatea (răspunsul la vaccinare) și imunogenicitatea (răspunsul imun) la vaccinul SARS-CoV-2, Ad26.COV2-S, recombinant.

Investigația se va face în rândul a 1045 de adulți sănătoși cu vârste între 18 și 55 de ani, precum și adulți cu vârste de peste 65 de ani.

Studiul va avea loc în SUA și Belgia

Compania este în discuții cu Institutul Național pentru Alergii și Boli Infecțioase din SUA pentru a începe faza a 3-a a vaccinului.

Studiul clinic va fi devansat față de programarea inițială, ca rezultat așteptat al studiilor din faza 1 și a aprobarilor instituțiilor de reglementare.

Compania continuă să crească și capacitățile de fabricație și participă în discuții active cu partenerii globali pentru a asigura accesul la nivel mondial.

Compania și-a luat angajamentul de a furniza peste un miliard de doze la nivel global pe parcursul  anului 2021, dacă vaccinul este sigur și eficient.

COVID-19 aparține unei grupe de viruși denumită coronaviruși care atacă sistemul respirator.

În prezent nu există niciun vaccin aprobat pentru tratamentul COVID-19.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...