JLL se extinde pe segmentul rezidențial, prin departamentul Living

Compania de consultanță imobiliară JLL intră pe piața rezidențială din România prin lansarea departamentului „Living” în cadrul biroului din București. Noul departament, care va oferi servicii de consultanță în domeniul rezidențial, va fi condus de Andreea Hamza, în calitate de Senior Director.

„Întotdeauna am fost încântată de oportunitatea de a dezvolta un proiect încă din fazele incipiente și consider ca departamentul Living este atât o provocare, cât și o șansă de dezvoltare cu foarte mult potențial pentru JLL România, dar și pentru mine personal. Sunt convinsă că nivelul nostru profesional și expertiza oamenilor din echipă vor asigura servicii de consultanță la cel mai înalt nivel. Într-un mediu de afaceri aflat într-o permanentă evoluție, calitatea serviciilor oferite pentru a aduce o valoare reală clienților, acum și în consultanța pe segmentul rezidențial, are o importanță vitală. M-am alăturat cu entuziasm profesioniștilor din cadrul JLL și am convingerea că vom construi împreună una dintre cele mai competitive echipe de consultanță rezidențială din piață”, a declarat Andreea Hamza, senior director Living JLL România.

Departamentul Living vine ca o completare a celorlalte servicii pe care JLL le oferă în România și ca răspuns la noile tendințe pe care le vedem pe piața imobiliară locală.

„În ultimele 18 luni mai mulți investitori au apelat la serviciile noastre pentru consultanță în sectorul rezidențial, pe care îl văd ca pe o nouă țintă pentru investiții. La rândul nostru, vedem sectorul de living ca pe o oportunitate de business, iar atragerea în echipa JLL a Andreei, unul dintre cei experimentați manageri din sectorul rezidențial, ne va ajuta să oferim cele mai bune servicii clienților noștri și să beneficiem cât mai bine de potențialul acestui segment al pieței imobiliare”, a declarat Silviana Petre Badea, managing director JLL România.

Departamentul Living va oferi consultanță pentru dezvoltatorii și investitorii care vor să investească în soluții de locuire în România, respectiv locuințe destinate vânzării sau închirierii, cămine studențești etc.

Serviciile oferite de JLL prin noul department sunt structurate pe patru categorii: studii de piață, strategii conceptuale de produs, strategii de marketing și vânzări, precum și managementul vânzărilor.

La nivel European, sectorul rezidențial a devenit o componentă importantă a pieței de investiții, pe fondul intensificării interesului investitorilor pentru acest segment care în 2018 a atras aproape 70 de miliarde de euro.

„Schimbările demografice, sociale și economice se manifestă și în România, cu impact asupra comportamentului noilor generații vizavi de soluția de locuire preferată. Deja vedem că generația millenialls este mai interesată de închirierea de locuințe, pentru a avea o mai mare mobilitate, iar la rândul lor din ce în ce mai multe companii, în lupta pentru talente, vor să le ofere angajaților pachete salariale care să includă și o locuință”, a declarat Andreea Hamza, senior director Living JLL Romania.

JLL este prezentă pe piața de consultanță imobiliară din România din anul 2007. Activitatea JLL în România este structurată pe 7 departamente: Office, Industrial și Logistică, Capital Markets, Development & Land, Project & Development Services, Valuation și Property Management.

Anul trecut, JLL a înregistrat în România o cifră de afaceri de 10,9 milioane de euro, în creștere cu 33,22% comparativ cu anul 2017.

- Publicitate -

Burger King continuă expansiunea pe plan local cu un restaurant la Târgu Mureș

Burger King își continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în Shopping City Târgu Mureș....

Lidl a ajuns la afaceri de 22,4 miliarde lei și un profit de circa un miliard de lei

Lidl a încheiat anul calendaristic 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de 22,4 miliarde de lei net, un...