JLL, desemnat managerul de proiect al viitorului sediu al Renault București

JLL România va furniza servicii de consultanță tehnică pentru construcția viitorului sediu al Groupe Renault în România, cea mai mare clădire de birouri aflată în construcție în prezent în București.

Globalworth, în parteneriat cu Elgan Group , a desemnat recent JLL România ca manager de proiect pentru viitorul sediu al Groupe Renault, care va avea o suprafată inchiriabila de 47.000 de metri pătrați. JLL va oferi servicii de management de proiect, cost management, dirigenție de șantier, de monitorizare a siguranței pe șantier.

Sediul Renault Bucharest Connected va fi situat pe strada Preciziei nr. 3G, aproape de mijloace de transport (metrou, autobuz) și este încadrat în categoria de clădiri de clasă A, respectând toate normele de calitate ale acestui tip de construcție. Mai mult, acesta va avea în dotare un showroom pentru vehiculele Groupe Renault, 1.000 de locuri de parcare, cabinet medical, restaurant, infrastructură informatică etc. Construcția imobilului de birouri a început recent, iar livrarea este programată in Q1 2019.

„Suntem foarte mândri că suntem implicați într-un proiect de asemenea anvergură dezvoltat de Elgan Offices SRL, o companie deţinută în mod egal de Globalworth şi Elgan Group (reprezentată de dl. Simon Roth). JLL continuă astfel colaborarea foarte bună pe care o are cu Globalworth, după ce anul trecut a livrat proiectul Gara Herăstrău, o clădire de birouri de peste 12.000 mp, situata în zona de nord a Bucureștiului. Noua clădire de birouri este un proiect important pentru JLL, iar colaborarea cu cel mai important investitor din piața de birouri din România, pe de o parte, și cu cea mai mare companie din România, pe de altă parte, este o mare onoare pentru noi”, a declarat Cezar Florea, coordonatorul Departamentului de Project Management al JLL Romania.

Departamentul de Project and Development Services al JLL are un portofoliu variat de proiecte industriale, clădiri de birouri și amenajări de birouri de peste 100.000 metri pătrați, acestea având valori cumulate ce depășesc 150 milioane de euro, pentru clienți precum, Dell, Toro, Delphi, Allianz, Microchip, Microsoft etc.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...