Jerry’s Pizza a livrat în România peste 30 milioane de pizza în 25 de ani

Compania a înregistrat o cifră de afaceri cumulată de peste 130 milioane euro și a investit peste 15 milioane euro în 24 de magazine

În cei 25 de ani, Jerry’s Pizza a înregistrat o cifră de afaceri cumulată de peste 130 milioane euro și a investit peste 15 milioane euro în 24 de magazine.

În această perioadă, contribuțiile la bugetul de stat s-au ridicat la peste 30 milioane euro. Cu peste 1,5 milioane de clienți înregistrați în toți acești ani, Jerry’s a livrat peste 30 de milioane de pizza.

Numărul angajaților companiei a ajuns să depășească 700 de persoane, care își desfășoară activitatea în magazine, dar și în laboratorul de producție, call-center sau în sediul central.

Zona de livrare a companiei acoperă orașele București, Ploiești, Pitești, Brașov, Constanța, Craiova, Balotești, Bragadiru, Popești-Leordeni și parțial zonele limitrofe acestora.

Meniul companiei s-a diversificat în timp, pentru a include, pe lângă pizza si alte produsele tipic americane, de genul BBQ Wings sau Chicken Strips.

CITEȘTE ȘI: Jerry’s Pizza a investit peste 600.000 euro în patru unități noi

- publicitate -