Jerry’s Pizza a investit peste 600.000 euro în patru unități noi

Jerry’s Pizza a extins prezența în România și a investit peste 600.000 de euro în patru noi unități deschise în Pipera, Militari, Matache și Balotești, în 2019.

Jerry’s Pizza a intrat pe piața din România în urmă cu peste 20 de ani, iar în prezent, lanțul de magazine cuprinde 21 de unități active la nivel național, dintre care 17 funcționează în București și în zonele limitrofe: Popești, Chiajna și Balotești, iar patru în Brașov, Contanța, Ploiești și Pitești.

Toate magazinele oferă servicii de delivery și take-away, iar unele dintre ele au, suplimentar, opțiunea de consum „dine-in”.

Planurile Jerry’s Pizza pentru prima jumătate a anului 2020 includ deschiderea a încă două magazine în Bragadiru și zona Regie din București. În plus, începând cu această primăvară, Jerry’s Pizza va fi mai aproape de consumatori prin Food Truck-ul Jerry’s Pizza, prezent la diverse evenimente din București și din țară.

Mai mult, anul acesta, compania se concentrează și pe extinderea flotei de livrare care numără, în prezent, 60 de autoturisme, 45 de scutere și 20 de biciclete electrice.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...