J.W. Marriott investește 1.4 milioane de euro în noul restaurant OLEA

OLEA, un restaurant cu un concept culinar inovator, s-a deschis în incinta JW Marriott Bucharest Grand Hotel, după o investiție estimată la 1.4 milioane de euro.

Meniul OLEA aduce în prim-plan Middleterranean Cuisine, o combinație rafinată de rețete tradiționale și reinterpretări moderne, iar fiecare preparat reflectă pasiunea pentru ingrediente proaspete.

Printre preparatele restaurantului se numără Dip-ul de brânză feta cu fistic, Creveții în crustă de kataif, Adana kebab din vită Black Angus și oaie de Noua Zeelandă sau Cheesecake-ul cu baklava.

Cu 402 camere, 12 săli de conferință (cu o suprafață totală de 2.000 mp) și 6 restaurante şi lounge-uri diverse, hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel este unul dintre cele mai luxoase și versatile hoteluri din București.

CITEȘTE ȘI: Guardian Glass furnizează sticla pentru hotelul Courtyard by Marriott

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...