IXFI lansează o platformă pentru tranzacții cu peste 500 de monede virtuale

Platforma dezvoltă și un card bancar cu care se vor putea face plăți direct în criptomonede, oriunde în lume

IXFI a investit 5 milioane de dolari într-o platformă pentru criptomonede ce facilitează tranzacții cu peste 500 de monede virtuale.

Platforma IXFI asigură tranzacții sigure, lichiditate ridicată, zero costuri ascunse și posibilitatea de a testa inițial sistemul cu monede fictive, în zona de Playground.

Zona de Playground, destinată începătorilor, oferă și un sistem de puncte și recompense ce vor putea fi folosite ulterior în interfața principală.

Compania a fost fondată în 2021 de către Cristian Andrei, CEO, Alexandru Bădoi, COO și Shailesh Rajbut, CTO, antreprenori experimentați pe piața din România, Elveția și India.

IXFI este prima companie din România ce dezvoltă un card bancar cu care se vor putea face plăți direct în criptomonede, oriunde în lume.

Acesta va fi lansat în 2022, în parteneriat cu Visa, iar în februarie anul viitor va fi disponibilă și aplicația pentru mobil, atât pentru iOS, cât și pentru Android.

Platforma va continua dezvoltarea unor funcțiilor inovatoare, precum posibilitatea de a obține împrumuturi în criptomonede, folosind drept garanție bunurile din portofoliu.

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...