Iute Credit a deschis o nouă filială în Bulgaria

Compania internațională de microfinanțare Iute Credit s-a lansat în cea de-a 6-a țară din Europa, Bulgaria.

CEO Iute Credit Europe, Tarmo Sild  a declarat că compania este mândră de oportunitatea de a aduce serviciul tehnologiei financiare pe o piață atât de ambițioasă.

„Suntem încântați să aducem cele mai bune cunoștințe din tehnologia financiară în Bulgaria și să oferim împrumuturi rapide, care în rezultat vor permită bulgarilor să cumpere bunuri sau să plătească pentru servicii care le vor îmbunătăți calitatea vieții”, a declarat Sild.

CEO-ul noii filiale din Bulgaria, Kaloyan Radosslavov, a declarat că „Misiunea noastră e să creăm o experiență extraordinară în rândul personalului, astfel încât să depășim așteptările clienților”.

Iute Credit planifică să deschidă 5 oficii în 4 orașe din Bulgaria până la finalul anului 2021. 

Ce face Iute Credit

Iute Credit este o companie internațională de microfinanțare și tehnologie financiară, de origine estoniană, care se focuseaza mai ales pe împrumuturi în rate, inclusiv împrumuturi auto. Perioada medie de împrumut este de un an.

Înființată în 2008, a devenit o companie importantă de microfinanțare în Europa cu sold de 100 milioane euro și peste 200.000 de clienți activi. Compania își ridică finanțarea prin obligațiuni tranzacționate public care sunt listate la Bursa de Valori din Frankfurt.  

Compania operează în Republica Moldova, Albania, Bosnia și Herzegovina, Macedonia, acum și în Bulgaria. Portofoliul partenerilor de afaceri nclude servicii poștale de stat, teleoperatori internaționali Orange, VodaFone, Deutsche Telekom, magazine de electronice mari etc.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...