IULIUS atrage cel mai mare credit acordat până acum în domeniul imobiliar în România

IULIUS, dezvoltator și operator de proiecte mixed-use de regenerare urbană din România a semnat o finanțare de 410 milioane euro pentru rețeaua națională de shopping centers regionale Iulius Mall Iași, Cluj-Napoca, Suceava și Timișoara.

Din 2017, rețeaua Iulius Mall din Iași, Suceava, Cluj-Napoca și Timișoara este deținută în parteneriat 50/50 de companiile IULIUS și Atterbury Europe.

Portofoliul companiei include proiecte imobiliare cu o valoare a investițiilor inițiale ce depășește un miliard euro. În prezent, sunt operaționali aproximativ 310.000 mp de retail, în două proiecte mixed-use de regenerare urbană (Palas Iași și Iulius Town Timișoara).

Prin brandul United Business Center, prezent în Iași, Timișoara și Cluj-Napoca, compania operează 13 clădiri de birouri, cu o suprafață totală de peste 152.000 mp.

Peste 650 milioane euro investiți în noi proiecte

IULIUS are în dezvoltare, în prezent, Palas Campus Iași, cea mai mare clădire de birouri din țară, cu o suprafață de 60.000 mp și o investiție de 120 de milioane de euro.

Pe partea de retail se află în construcție cel de-al doilea Family Market, concept de retail de proximitate axat pe antreprenoriat local, cu o suprafață închiriabilă de peste 5.000 mp.

Peste 14 milioane euro vor fi investiți în extinderea Iulius Mall Suceava cu încă 14.000 mp adiționali. Acesta va transforma proiectul în cea mai mare suprafață de retail din nordul țării (65.000 mp).

Totodată, compania își propune dezvoltarea celui mai amplu proiect de reconversie urbană din România, cu o valoare a investiției estimată la jumătate de miliard de euro, prin transformarea platformei Carbochim Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI: Iulius şi Atterbury Europe au înființat un fond financiar comun

- publicitate -