Iulius a inaugurat Family Market Miroslava, un proiect de retail de proximitate

Trending

Iulius a deschis astăzi Family Market Miroslava, primul său proiect de retail de proximitate, lansat în zona metropolitană a Iaşului.

Family Market Miroslava reprezintă cea mai amplă dezvoltare de retail din comună, realizată în urma unei investiţii în valoare de aproximativ 12 milioane euro.

Proiectul deserveşte un areal comercial compus din cei aproximativ 40.000 de locuitori din comuna Miroslava, la care se adaugă alţi 100.000 de rezidenţi din localităţile învecinate.

Family Market Miroslava, P + etaj, are o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 7.000 mp şi vine cu supermarket, băcănie, carmangerie, patiserie & pizzerie, restaurant, cofetărie, farmacie, fashion și produse pentru casă, librărie, coafor, curățătorie, pet shop, coffee shop etc.

Ce retaileri sunt prezenți în Family Market Miroslava

Ancora Family Market Miroslava este Auchan, care a deschis un nou format de supermarket, de peste 2.000 mp.

În premieră pentru Iaşi, în noul proiect de retail a fost inaugurat un magazin Sinsay, un concept nou pe o suprafaţă de 1.000 mp. Nu lipsește nici retailerul polonez de tip discounter Pepco.

Oferta este completată de carmangeriile Meat Concept Store, Kosarom şi Vascar, băcăniile La Sibieni și La Bottega, pizzeria şi patiseria La Ciambella, cofetăria Blanca, Teo’s Cafe, coffee shop Dolciano, florăria Saria.

Au fost deschise și unități Agroland, cabinetul de analize medicale Praxis, magazinul cu piese auto Autopit, papetăria Papiro, Lisnic Hair Studio, curăţătoria ecologică Omniclean, plafarul Cătina, Inmedio, CEC Bank, dar și Let’s Play, un spațiu cu jocuri pentru copii.

La etajul 1, Family Market Miroslava include o facilitate solicitată de comunitatea locală: sala de evenimente „Verdi” a brandului Congress Hall.

Aceasta poate să găzduiască petreceri private cu până la 220 de invitați, precum şi evenimente corporate de până la 300 de persoane.

Family Market aduce și primul parc amenajat din comună. Aici au fost plantaţi peste 110 arbori maturi, cu înălţimi mari și peste 6.000 de arbuşti, gazon special, o fântână arteziană şi alei pietonale.

Clienţii au la dispoziţie 137 de locuri de parcare, spaţii pentru biciclete şi două staţii de încărcare pentru maşini electrice.

CITEȘTE ȘI: Iulius a ajuns la 10 clădiri de birouri în țară

- Publicitate -

Ultimele

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a ajuns la 9%

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a urcat vertiginos până la 9% în 2022, marcând o creștere...

Trebuie să citești