Îți dorești o schimbare în carieră? Cu Aprendis e mai ușor ca oricând

Succesul pe plan profesional apare abia în momentul în care îți dorești să crești și te afli într-o continuă evoluție. Stagnarea este principalul inamic al unei cariere strălucite în orice arie de activitate, de aceea este important să cauți toate soluțiile de dezvoltare pe care le ai la dispoziție și să le implementezi cât mai curând. Aprendis este organizația care îți arată cât de ușor îți poți transforma pasiunea în profesie, te ajută totodată să îți însușești cunoștințele și să îți dezvolți aptitudinile de care ai nevoie pentru a face performanță în domeniul vizat. Devino un trainer acreditat cu Aprendis!

De ce să alegi cursurile de formare profesională de la Aprendis?

Aprendis este instituția pe care te poți baza ori de câte ori îți dorești să faci un salt impresionant în carieră și să ai certitudinea faptului că ai făcut alegerea potrivită. Ceea ce diferențiază cursurile Aprendis de alte opțiuni de dezvoltare profesională este tocmai modul de abordare a procesului de învățare. Aici se depășește cu mult instruirea pur teoretică și se pune mare accent pe corelarea informației cu exemple sau soluții practice. Acest lucru se întâmplă tocmai pentru ca un absolvent al cursului care vrea să urmeze o carieră în domeniul pentru care a învățat să fie într-adevăr pregătit din toate punctele de vedere să facă față provocărilor pe care această meserie le aduce.

Subiectele de interes abordate în cadrul cursului bifează foarte multe dintre chestiunile pe care un trainer experimentat ar trebui să le stăpânească, de la un metodă personalizată de expunere a ideilor, la gestionarea eficientă a emoțiilor, pentru ca ceea ce are de transmis să aibă impactul dorit. Totodată, vei învăța să îți structurezi eficient informația și să ai un mod de prezentare cât mai atractiv care să mențină interesul și atenția cursanților; să exploatezi tehnicile de limbaj nonverbal și paraverbal; să gestionezi conflictele și să menții o atmosferă pozitivă în colectiv, dar și detalii de logistică, precum materiale și instrumente de care ai nevoie pentru a susține un curs.

Nu în ultimul rând, absolvirea cursului de formator la Aprendis aduce nenumărate oportunități profesionale, diploma pe care o obții odată cu absolvirea deschizându-ți uși către instituții care au nevoie de formatori acreditați. În urma finalizării cursului vei putea chiar să îți dezvolți propria afacere, ca formator sau coach, prin care să oferi programe de formare individuale sau de grup.

Cum se desfășoară cursul de trainer acreditat?

Pentru a da posibilitatea cât mai multor persoane să participe la curs, oricâte de aglomerat le-ar fi programul, Aprendis a implementat sesiuni de învățare online, în sistem de videoconferință live, care să permită oricui să se conecteze de oriunde s-ar afla. Programul de desfășurare este sâmbăta și duminica, între orele 10:00 și 14:00, timp de patru săptămâni, tocmai pentru a facilita accesul și a permite participanților să poată asimila tot ce este mai bun de la trainerii lor.

Cine se poate înscrie la curs?

Cursurile de dezvoltare profesională Aprendis sunt deschise pentru oricine își dorește să devină formator într-o anumită arie de activitate, fie că este la început de drum, ori are deja experiență didactică pe care vor să o șlefuiască pentru rezultate și mai satisfăcătoare. Cursantul ideal este o persoană dornică să învețe, pasionată și dedicată, care are de transmis mai departe informații și secrete din domeniul în care excelează, pentru a ajuta și alți oameni pasionați să aibă parte de un parcurs profesional lin și presărat doar cu satisfacție.

Transformă-ți orice vis în realitate în doar câteva săptămâni cu ajutorul cursurilor de formare profesională de la Aprendis!

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...