IT Genetics extinde operațiunile în Spania prin deschiderea unui birou la Madrid

Compania a investit peste 300.000 euro în reprezentața spaniolă, fondurile fiind alocate predominant pentru dezvoltarea platformei de e-commerce

Compania românească IT Genetics, furnizor de soluţii hardware şi software, deschide a treia reprezentanțe internațională, la Madrid, Spania.

Aici, compania comercializează o gamă largă de echipamente și soluții software necesare în procesul de digitalizare, cu aplicabilitate extinsă.

IT Genetics a investit peste 300.000 euro în reprezentața spaniolă, fondurile fiind alocate predominant pentru dezvoltarea platformei de e-commerce.

Datorită deschiderii către digitalizare și a maturității pieței spaniole, compania estimează atingerea unei cifre de afaceri de 2.000.000 euro, numai pentru Spania, în următorii trei ani.

În plus, IT Genetics Spania oferă o gamă variată de soluții inteligente care pot fi implementate în procesele de lucru ale instituțiilor publice.

În 2021, compania a atins pragul de 10.000.000 euro cifră de afaceri, având o creștere de 43% față de anul anterior. Pentru anul 2022, își propune o creștere de 20%.

CITEȘTE ȘI: eMAG se extinde în alte cinci țări: Cehia, Slovacia, Slovenia, Croația și Austria

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...