IT Genetics extinde operațiunile în Spania prin deschiderea unui birou la Madrid

Compania a investit peste 300.000 euro în reprezentața spaniolă, fondurile fiind alocate predominant pentru dezvoltarea platformei de e-commerce

Compania românească IT Genetics, furnizor de soluţii hardware şi software, deschide a treia reprezentanțe internațională, la Madrid, Spania.

Aici, compania comercializează o gamă largă de echipamente și soluții software necesare în procesul de digitalizare, cu aplicabilitate extinsă.

IT Genetics a investit peste 300.000 euro în reprezentața spaniolă, fondurile fiind alocate predominant pentru dezvoltarea platformei de e-commerce.

Datorită deschiderii către digitalizare și a maturității pieței spaniole, compania estimează atingerea unei cifre de afaceri de 2.000.000 euro, numai pentru Spania, în următorii trei ani.

În plus, IT Genetics Spania oferă o gamă variată de soluții inteligente care pot fi implementate în procesele de lucru ale instituțiilor publice.

În 2021, compania a atins pragul de 10.000.000 euro cifră de afaceri, având o creștere de 43% față de anul anterior. Pentru anul 2022, își propune o creștere de 20%.

CITEȘTE ȘI: eMAG se extinde în alte cinci țări: Cehia, Slovacia, Slovenia, Croația și Austria

- Publicitate -

7 din 10 români cred că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online

7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional,...

Lidl deschide un nou magazin în orașul Sânnicolau Mare, județul Timiș

Lidl deschide un magazin în Sânnicolau Mare, județul Timiș, pe data de 15 aprilie. Acesta este situat pe Calea...