iStyle deschide un magazin nou în Iulius Mall Cluj Napoca

iStyle, lanțul de retail dedicat Apple ajunge la 11 magazine în toată țară și își întărește prezența în Cluj, devenit cel de-al doilea oraș din țară, după București, care găzduiește mai multe magazine iStyle.

Localizat în Atriumul principal din Iulius Mall, noul magazinul iStyle concentrează într-un format compact, cu un design simplu și eficient, un mix de produse Apple, accesorii premium și servicii destinate clienților.

iStyle, cifră de afaceri de peste 50 milioane euro

Anul 2019 a adus o cifră de afaceri de aproximativ 50 de milioane de euro, reprezentând o creștere de aproximativ 30% față de anul precedent. Este cea mai mare cifră de afaceri înregistrată până în prezent, corelată cu o creștere a profitului net și a numărului de angajați, care a depășit 80 de persoane.

Următorul obiectiv al companiei este relocarea magazinului din Brașov în nou mall AFI din oraș, care își va deschide porțile în luna mai 2020.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...