Isopan Est a produs 1,3 milioane mp de panouri termoizolante în acest an

Isopan Est a înregistrat în prima jumătate a anului o creștere de 6% a volumului de producție, atingând un total de 1.3 milioane metri pătrați de panouri realizate în fabrica din Popești-Leordeni.

În același timp, profitabilitatea companiei a crescut cu 80%.

Considerând producția de 2,7 milioane de mp de panouri termoizolante previzionată pentru acest an, Isopan Est produce circa 18% din totalul volumului de panouri realizate de grupul Isopan.

Circa jumătate din producția Isopan Est realizată în primul semestru a fost exportată pe piețele din regiune, în Moldova, Bulgaria, Serbia, Slovacia sau Ungaria, păstrând o proporție similară cu cea din 2019.

Mai mult de 70% din cererea de panouri termoizolante, atât pentru piața internă, cât și pentru exporturi, este pentru panouri cu o calitate peste medie, realizate din oțel cu o grosime de peste 0,5 mm.

În primele șase luni ale anului, Isopan Est a înregistrat afaceri de peste 21 milioane euro și o creștere de 80% a profitabilității.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...