IRUM Reghin lansează trei noi modele de tractoare

  • IRUM Reghin lansează trei noi modele de tractoare agricole, destinate fermelor de familie.
  • Acest demers face parte din strategia companiei transilvănene de susținere a relansării agriculturii românești.

Tractorul IRUM TAG 3100 va avea 30 de cai-putere, modelele IRUM TAG 5025 C – 5025 CH vor avea 47 de cai-putere, iar modelele IRUM TAG 6225 C – 6225 CH vor avea 60 de cai-putere.

Prețurile acestor tractoare vor fi cuprinse între 10.000 și 20.000 de euro.

Noile tractoare vor fi echipate cu motoare stagiul 5 de poluare. Ele vor avea disponibilă și opțiunea power shift, care face utilajul mult mai ușor de manevrat.

Tractoarele vor fi folosite inclusiv la lucrări din domeniul legumiculturii, solariilor, viticulturii, pomiculturii sau pe câmp. Utilajele vor putea fi folosite și la lucrări precum cele de cosit sau greblat.

Tractorul românesc, relansat în 2018

IRUM a lansat, în 2018, noul tractor agricol românesc, TAGRO, după o pauză de mai bine de 10 ani.

Compania are peste 500 de angajați, care lucrează în producție, dar și în cadrul Centrului de Cercetare și Dezvoltare Tractoare Agricole și Forestiere IFOR.

Compania are un sistem integrat de producție, care include departamente de turnătorie, debitare, tratament termic sau prelucrări mecanice cu comandă numerică.

MAI MULTE | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BANI |

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...