Investițiile în Cosmopolis au depășit 300 milioane euro. Ambasador supriză!

Cosmopolis

Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică, a devenit ambasadoarea ansamblului rezidențial Cosmopolis din București, proiect în cadrul căruia a cumpărat recent o vilă compusă din trei camere și două băi, cu o suprafață de 115 metri pătrați.

„De-a lungul vieții sale, un sportiv de performanță se ghidează după anumite valori și principii morale care îl urmăresc la orice pas în cariera sa: disciplina, echilibrul, integritatatea și etica au fost literă de lege pentru mine și mi-am dorit aceleași valori și în cazul viitorul meu cămin. Cosmopolis este un adevărat oraș, cu un concept temeinic gândit, care îți oferă tot ce îți dorești, de la magazine la piscine, parcuri și terenuri de sport”, a afirmat Cătălina Ponor.

Cosmopolis: investiții de 300 milioane euro

După aproape 11 ani de la începerea sa, Cosmopolis a intrat în 2018 în clubul select al proiectelor imobiliare din România în care s-au investit peste 300 de milioane de euro. Astfel, ansamblul nu este doar cel mai mare complex rezidențial din zona de nord a Bucureștiului și unul dintre cele mai mari din țară cât și unul dintre cele mai ample proiecte imobiliare dezvoltate în România, cu un concept unic pe plan local.

Până în prezent au fost finalizate și vândute peste 3.000 de apartamente și vile în Cosmopolis, comunitatea din cadrul proiectului ajungând la peste 7.300 de locuitori, majoritatea familii tinere cu unul sau doi copii sau tineri profesioniști, care lucrează în zona de nord a orașului.

„Ne-am propus să dezvoltăm cel mai amplu proiect rezidențial și nu ne vom opri în punctul actual. Cosmopolis este deja un oraș de dimensiuni mai reduse, avem zeci de kilometri de drumuri și alei, am dezvoltat o serie întreagă de facilități și vom continua să adăugăm altele noi, care să aducă valoare adăugată rezidenților noștri. Alegerea Cătălinei Ponor ne onorează și încurajează să continuăm dezvoltarea, următoarea facilitate amplă urmând să fie o sală de fitness ultramodernă, cu piscină și intructori și personal dedicat”, a declarat Ahmet Buyukhanli, președinte Opus Land Residential Development, dezvoltatorul Cosmopolis.

Facilități Cosmopolis

Cosmopolis reunește o serie întreagă de facilități, printre care două grădinițe, o școala primară, două parcuri, o plajă privată cu ponton pe marginea lacului aflat în apropierea ansamblului, 24 de piscine exterioare și o multitudine de terenuri de fotbal, baschet și tenis. În cadrul ansamblului se regăsește și primul strip mall dezvoltat într-un proiect rezidențial din România, care include mai multe magazine, un supermarket, farmacie, restaurante și cafenele, brutărie, fast- food, petshop și clinică veterinară. În plus, rezidenții Cosmopolis au transportul asigurat până la stațiile de metrou Pipera și Aurel Vlaicu prin linii de microbuz care circulă permanent la un interval de 30 de minute.

Care sunt prețurile

Cosmopolis reunește o multitudine de apartamente și vile, cu suprafețe diferite care se potrivesc perfect unei plaje vaste de nevoi locative. Prețurile locuințelor din cadrul Cosmopolis pleacă de la 49.099 de euro + 5%* TVA pentru un studio cu o suprafață de 61 de metri pătrați construiți, de la 52.250 de euro + 5%* TVA pentru un apartament cu două camere, având o suprafață de 68 de metri pătrați construiți, în timp ce apartamentele cu trei camere au suprafațe de la 86 de metri pătrați construiți și prețuri de la 66.000 de euro + 5%* TVA.

Cosmopolis include și vile dispuse pe două etaje, cu o suprafață de 99 de metri pătrați construiți și un preț de 93.000 de euro + TVA sau cu o suprafață de 115 metri pătrați construiți și un preț de 105.000 de euro + TVA.

Planurile viitoare de dezvoltare ale Cosmopolis prevăd construirea a peste 7.000 de locuințe precum și dezvoltarea în continuare a infrastructurii și facilităților oferite.