Investițiile Gran Via pe piața imobiliară locală au depășit 200 milioane euro

Gran Via Real Estate a investit în cei 15 ani de activitate pe piața românească peste 200 de milioane de euro, livrând până la finalul anului 2019 aproximativ 1.800 de apartamente.

Compania s-a specializat în reconversia unor foste loturi industriale în ansambluri rezidențiale, comunități unde mii de familii au început o viață nouă.

Primul proiect al companiei în România, Timișoara 58 a fost dezvoltat pe terenul fostei fabrici Frigocom, pe bulevardul Timișoara, unde au fost livrate 500 de apartamente.

Tot în sectorul 6, pe terenul fostei fabrici Electrotehnica, dezvoltatorul a construit Gran Via Park, un ansamblu de mari dimensiuni, unde au fost livrate în trei faze 1.000 de apartamente.

Aviației Apartments, proiect în sectorul 1

Anul trecut Gran Via a finalizat primul proiect din sectorul 1, Aviației Apartments, un ansamblu de 291 de apartamente construit pe terenul unde a funcționat fabrica Paste Băneasa.

Complexul rezidențial este compus din patru corpuri de clădire cu șase etaje, reunite în jurul unei curți interioare de 1.000 mp unde sunt amenajate spații verzi, loc de joacă și zone dedicate relaxării și socializării rezidenților.  

La ora actuală suntem unul dintre cei mai activi dezvoltatori rezidențiali pe piața românească, cu proiecte pe trei nișe diferite de piață: mass-market, middle-market și premium”, explică Antoanela Comșa, director general, Gran Via România, adugând: „Pentru 2020 principala provocare a dezvoltatorilor rezidențiali este criza forței de muncă din industria construcțiilor cu consecințe directe în presiunea pe cost și termenele de livrare.”

În 2020, dezvoltatorul are în lucru ultima fază a ansamblului Timișoara 58 (300 de apartamente), și prima etapă a proiectului Gran Via Marina din Constanța (192 de apartamente). Totodată, compania pregătește noi faze în proiectele Gran Via Park și Aviației Apartments.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...