Investiții de peste 1 milion de euro pentru TechAngels în primul semestru

Membrii TechAngels au investit 1.013.000 de euro, în prima jumătate a anului 2023, o treime față de investițiile din perioada similară a anului 2022.

Contextul macroeconomic volatil a dus la amânări și din partea investitorilor și din partea fondatorilor. O parte din startup-uri s-au orientat către runde bridge și au anunțat intenția de a lansa runde la finalul anului sau anul viitor.

13% dintre investitorii TechAngels au finanțat startup-uri pe care nu le aveau în portofoliu, 22% au optat pentru investiții follow on, 65% nu au investit deloc semestrul trecut și 11% nu intenționează să investească deloc în 2023.

TechAngels este un grup deschis de investitori privați interesați să susțină dezvoltarea startup-urilor din domeniul tehnologiei din România și din regiune. În acest moment, asociația are un număr de 140 de membri.

În portofoliul grupului se află până acum peste 240 de startup-uri, iar investițiile în ecosistemul local de startup-uri se ridică la aproximativ 40 de milioane de euro, în ultimii 10 ani.

CITEȘTE ȘI: EximBank acordă o finanțare de 200 milioane lei pentru Poșta Română

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

7 din 10 români cred că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online

7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional,...

Lidl deschide un nou magazin în orașul Sânnicolau Mare, județul Timiș

Lidl deschide un magazin în Sânnicolau Mare, județul Timiș, pe data de 15 aprilie. Acesta este situat pe Calea...