Investiții de 250.000 euro în rebranding-ul Magic by Hop Garden Moghioroș

Complexul de evenimente Jollero a devenit în această toamnă Magic by Hop Garden, activitățile de rebranding și reorganizare a grupului urmând să fie derulate în perioada decembrie 2019 – iunie 2020.

Investiția include activități de reamenajare interioară a spațiilor și saloanelor grupului, proiecte de utilare și modernizare a bucătăriei, reorganizarea personalului, activități de marketing și comunicare.

Compania estimează o cifră de afaceri de peste 700.000 euro pentru întregul grup după primul an de activitate și un număr de peste 200 de evenimente de diferite mărimi și pentru diferite categorii de public, organizate în spațiile interioare și exterioare ale complexului în anul 2020.

Cu o suprafață de aproximativ 10.000 mp. situată preponderent în Parcul Moghioroș, complexul este impartit în 6 localuri diferite, ce pot fi folosite individual, în funcție de evenimentul dorit: petreceri tematice pentru copii sau adulți, evenimente corporate sau private, petreceri la piscina sau în parc, aniversări, baluri sau diferite momente sărbătorite în familie.

Cum este împărțit Magic by Hop Garden

Magic Ballroom, spațiul de evenimente private și corporate cu o suprafață de 800 mp. împărțită în doua saloane specializate în organizarea de evenimente private și corporate: Salonul Ambiance cu o capacitate de maximum 120 de persoane și Salonul Grand cu o capacitate de până la 270 de persoane.

Magic Bistro funcționează ca un restaurant sau bistro, de luni până duminică, și ca zonă pentru evenimente private, la cerere. Este un spațiu structurat în 4 zone distincte, ce pot fi folosite în paralel pentru diferite tipuri de evenimente: spațiul interior de maximum 50 persoane, terasa încalzită de la primul nivel cu o capacitate de 60 de persoane, foisorul mare de la ultimul nivel cu o capacitate de 40 de persoane și separeul intim pentru 10 persoane, de la nivelul doi (foișorul mic) unde se poate organiza o masă restransă în familie, cu prietenii apropiați sau cu colegii.

Magic Caffe & Garden este o terasă situată în interiorul Parcului Moghioroș, pe trei niveluri. Este potrivită pentru momente de relaxare în natură sau pentru petreceri private în aer liber.

Magic Summer Waves reprezintă un ștrand amplu ce ocupă o suprafață de 5.500 mp. în interiorul Parcului Moghioroș, cu o capacitate de 2.000 de sezlonguri și cu 4 piscine (2 de copii și 2  bazine pentru adulti), precum și cu tobogane de apă. Cu capacitate de 1.500 de locuri, ștrandul este deschis publicului în fiecare an, din mai până în septembrie. 

Magic Playground este unul dintre cele mai mari locuri de joacă pentru copii din București, cu o suprafață de peste 1350 mp., conceput atât pentru recreerea de zi cu zi, cât și ca centru de evenimente și petreceri pentru copii. Oferă accesul la activități creativ – recreative, educative și distractive prin facilități și dotări de ultimă generație pentru copiii de toate vârstele, alături specialiști în organizarea evenimentelor pentru copii și animatori pentru petreceri. 

Hop Garden este o berarie lansată în 2018 și singurul spațiu al grupului situat în Splaiul Unirii, nr. 225. Cu o capacitate de 200 de locuri și o terasa de 400 de locuri, este potrivită atât pentru întâlniri cu prietenii, cât și pentru evenimente private și corporate organizate într-un cadru informal.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...