Investitie de 4 milioane de euro la Buzau

sursa foto: opiniabuzau.ro

Astazi a fost inaugurata la Buzau o investiţie în valoare de peste patru milioane de euro aparţinând Grup ROMET, realizată exclusiv din surse proprii şi care reprezintă cea mai mare investiţie din România în acest domeniu, scrie cotidianul Opinia Buzau.

 

Este vorba despre fabrica de stingătoare care va funcţiona sub brandul Kamarad – „Stingătoare fabricate în România”, Grup ROMET devenind, astfel, singurul producător român al întregii game de stingătoare cu spumă şi cu pulbere.

Conform directorului general executiv al Grup ROMET, inginerul Simona Săvulescu, noua investiţie are o capacitate proiectată de producţie de 1,5 milioane bucăţi pe an, din gama stingătoarelor portative cu capacităţi cuprinse între 1 şi 9 kilograme, restul gamelor rămânând în sarcina vechii secţii de stingătoare din cadrul societăţii buzoiene.

Echipamentele noii secţii sunt de fabricaţie italiană şi constau în două linii de ambutisare, capacitatea şi numărul echipamentelor de sudură folosite în completarea procesului de producţie fiind adaptate celor două linii, în funcţie de comenzile ferme ale fabricii.

În momentul de faţă, linia nouă de producţie a stingătoarelor din fabrica KAMARAD este deservită de aproximativ 50 de angajaţi, numărul acestora urmând să ajungă la 150, în momentul în care investiţia va funcţiona la capacitatea proiectată.

 

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...