Investiție de 150.000 euro în magazinul online cu piese auto All4cars.ro

Magazinul online cu piese auto All4cars.ro a fost lansat după o investiție inițială de 150.000 euro, iar bugetul de investiții va crește cu 250.000 euro în 2022. 

Online-ul generează vânzări de aproximativ 5-6% din totalul pieței de piese auto din România în prezent.

Conform companiei, în ultimii 10 ani piața online de piese auto a crescut de peste 10 ori și mai este loc de dezvoltare în continuare.

În continuare, prețul este cel mai important factor care influențează decizia clienților în domeniul pieselor auto.

Al doilea factor este proximitatea față de client și aici sunt mai multe abordări în piață, iar a treia variabilă este brandul, unde mărcile germane sunt cele care domină.

All4cars.ro are la vânzare un portofoliu larg de piese auto, jante, anvelope și baterii, cu un total de peste 1.000.000 produse disponibile în platformă.

Clienții primesc un discount de 10% la prima comandă, livrare în aceeași zi, 10 lei cost livrare și 2% reducere la plata cu cardul. 

CITEȘTE ȘI: 58,2% dintre românii care au intrat pe internet au făcut cumpărături online

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...