Investiție de 15 milioane euro într-o fabrică de cârnați de pui Cocorico

Grupul AAylex, proprietarul brandului Cocorico, a investit peste 15 milioane euro în construcția de la zero a unei unități specializate care produce cârnați de pui.

Unitatea integrează robotizare și automatizări de ultimă oră, inclusiv inovații și condiții speciale de biosecuritate.

Investiția a inclus, de asemenea, etapele de cercetare, dezvoltare, testare, stabilizarea rețetei, ambalarea specială, construcția brand-ului, asigurarea logisticii și distribuției.

Cârnații de pui Cocorico sunt 100% din carne de pui proaspătă și condimente naturale, fără nitriți, nitrați, gluten, membrană, aditivi sau conservanți.  

Începând cu luna ianuarie 2021, gama de cârnați Cocorico a fost testată în câteva hypermarketuri din țară și din străinătate.

În ultimii 4 ani, grupul AAylex a investit în total peste 50 de milioane euro pentru integrarea și consolidarea întregului lanț, de la fermă la furculiță.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...