Investimental este primul broker autorizat de ASF pentru tranzacții bursiere în 14 ani

Trending

Compania românească de brokeraj bursier, Investimental, a obținut autorizarea de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), marcând o premieră în ultimii 14 ani pe piața de capital din România.

Investimental a fost autorizată de ASF pentru toate tipurile de tranzacții financiare și intră pe ultima sută de metri înainte de lansarea oficială și realizarea primelor tranzacții.

În perioada următoare, compania va finaliza procesul de testare a aplicațiilor și proceselor, pentru a asigura o conectare optimă la infrastructura Bursei de Valori București și a Depozitarului Central. De asemenea, vor fi realizate primele tranzacții live in-house, cu rol de test în condiții reale.

Lansarea oficială a operațiunilor și realizarea primelor tranzacții pentru investitori vor avea loc în prima parte a anului viitor. Inițial, Investimental le va oferi investitorilor posibilitatea tranzacționării la Bursa de Valori București și pe marile burse internaționale.

Investimental este o investiție greenfield susținută de omul de afaceri Sacha Dragic, fondatorul Superbet, prin intermediul vehiculului de investiții D Craig Holding, și condusă de Mihaela Bîciu din poziția de CEO.

CITEȘTE ȘI: Banca Transilvania, cea mai căutată companie pe bursă de către investitori

- Publicitate -

Ultimele

Românii au făcut mai puține comenzi de mâncare gătită în 2022

Numărul lunar de comenzi pentru mâncare gătită a scăzut de la 4,4 în 2021, la 3,3, anul trecut, arată...

Trebuie să citești