Inulta închiriază un întreg etaj în proiectul ultracentral Millo Offices

Forte Partners a închiriat 900 de metri pătrați de spații de birouri în proiectul Millo Offices către compania românească Inulta.

Millo Offices face parte, alături de clădirea Tandem, din proiectul Sector 0, o inițiativă Forte Partners pe segmentul office premium.

Sector 0 presupune investiții totale de 100 milioane euro și constă în dezvoltarea de clădiri de birouri destinate comunităților creative și digitale, în vecinătatea Palatului Telefoanelor.

Millo Offices este o clădire de birouri cu nouă etaje, a cărei construcție a început în 2019 și care a fost inaugurată în luna iulie 2021.

Chiriașii Millo Offices, proiect situat pe strada Matei Millo, aproape de Calea Victoriei, lângă Hotel Novotel, beneficiază de aplicația mobilă SpotUs.

Aplicația, dezvoltată alături de clujenii de la Parking Spotters, permite interacţiunea digitalizată cu toate resursele unei clădiri de birouri: parcare, control acces, biroul de rezervări, etc.

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...