Intersecția Uverturii-Apusului, un nou pol de dezvoltare imobiliară

Intersecția Bd. Uverturii cu strada Apusului din Militari a devenit foarte atractivă pentru dezvoltări imobiliare.

În zonă se află în diverse etape de construcție mai multe proiecte rezidențiale.

West Point Residence 3 a ajuns la al doilea imobil construit. Blocul 2 este situat pe Bd. Uverturii, nr. 143, în timp ce primul bloc a fost ridicat la nr. 145.

Uverturii Residence, vine în continuarea complexului West Point, fiind situat pe Bd. Uverturii, nr. 147. Blocul urmează să fie inaugurat la data de 31 martie 2017.

Uverturii Residence are un regim de înălțime S+P+7E, cu 3 scări și 67 de unități locative, dispuse după cum urmează: 21 apartamente în scara A și câte 23 în scările B și C.

În imediata apropiere a intersecției Uverturii cu str. Apusului și a stației RATB (liniile 106, 178 și 406) pe un teren de aproape 2.500 mp, se află în construcție un nou complex rezidențial, Baron Residences.

Acesta va avea două clădiri rezidențiale, una cu un regim de înălțime P + 8 etaje și una P + 2 etaje + mansardă.

În apropiere, pe strada Dobreni, nr. 13, una dintre arterele adiacente Bd. Uverturii se află un proiect rezidențial de mici dimensiuni, Mossaic Residence, unde sunt disponibile spre vânzare 15 unități locative, cu prețuri care încep de la 55.100 euro.

În acceași zonă, în spatele magazinului Lidl, strada Mănăstirea Văratec, nr. 7-11, se află în construcție cel mai mare ansamblu rezidențial din zonă, Novum Residence Lacul Morii.

Mai mult, pe strada Ajustrului, nr. 2-20, se află unul dintre cele mai vechi ansambluri rezidențiale din Militari, West Park, finalizat încă din 2009.

- Publicitate -

Ultimele

Modele de afaceri care pot beneficia de pe urma cutiilor de autoformare

Cutiile de autoformare sunt un tip de ambalaj ce sunt utilizate într-o arie vastă de domenii. Scopul lor este...