InteRo poate începe proiectul Skylight Residence de pe platforma Aversa

Proiectul cu utilizare mixtă va avea 35% din teren organizat ca spații verzi

Compania deținută de familia Topolinski, a câștigat ultimul apel împotriva Autorității pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS) în cazul privatizării Aversa, după ce Curtea de Apel București a decis că dezvoltatorul a îndeplinit toate obligațiile impuse prin licitația desfășurată în septembrie 2013.

Dezvoltatorul imobiliar InteRo va prelua proprietatea terenului de 97.000 mp, intenționând să demareze lucrările de construcție a proiectului cu utilizare mixtă Skylight Residence în 2023.

Conceput pentru segmentul mediu și premium de piață, SkyLight Residence este un proiect sustenabil creat în conformitate cu standardul de excelență BREEAM care certifică proiectele verzi.

Proiectul cu utilizare mixtă va avea 35% din teren organizat ca spații verzi, peste 2.200 de apartamente, 89.000 mp de spații de birouri și 8.540 mp suprafață de vânzare în cadrul spațiilor comerciale.

Spațiile verzi vor include 5 parcuri private cu piscine, piste de alergare, zone de lectură, parcuri pentru câini și spații de întâlnire. Parcul central al proiectului, cu o suprafață de 8.000 mp va face legătura dintre Parcul Bucur Obor și un nou parc de 3 hectare propus a fi amenajat odată cu revitalizarea zonei CFR.

InteRo va include în proiectul său o școală primară cu o capacitate de 250 locuri pentru elevi, trei grădinițe (cu o capacitate totală de 150 locuri pentru copii) și trei creșe (de asemenea pentru 150 de copii).

InteRo are numeroase proiecte imobiliare în București

Compania deținută de familia Topolinski (tatăl Michael și cei trei copii ai săi – Michael, Tyler și Ashton) deține și ansamblurile rezidențiale NorthLight Residence și New Confort City.

În plus, are în plan alte două proiecte rezidențiale, Pajurei 3 Residence, cu aproximativ 160 apartamente și SunLight Residence situat în Tunari și care va include 270 de apartamente de 3 și 2 camere.

Un alt proiect major al companiei este Bucurestii Noi, conceput ca un campus IT cu tehnologie de ultimă generație, care va fi dezvoltat pe un teren de 5,2 hectare conectat la stația de metrou Jiului. Proiectul integrat va avea 7 clădiri de birouri cu o suprafață totală de 197.000 mp.

Din aceasta, un spațiu de 93.000 mp urmează a fi dezvoltat de Skanska, iar restul de InteRo Property Development.

CITEȘTE ȘI: Mantor a finalizat lucrările de consolidare a clădirii istorice Mița Biciclista

- publicitate -