Internet gratuit, fără parolă, în magazinele Profi

Noul magazin Profi din cartierul Salaj
Noul magazin Profi din cartierul Salaj

De acum, oricine doreste poate sa navigheze pe Internet cu maxima usurinta in oricare dintre magazinele din reteaua PROFI, acestea asigurand accesul in retea nu numai gratuit, ci si fara parola.

 

“Accesul la reteaua de internet se face prin intermediul serviciului de HotZone asigurat de catre RomTelecom, pe baza unor conexiuni ce asigura o viteza de transfer de pana la 5 mbps,” a declarat Catalin Pawel, directorul IT al companiei PROFI Rom Food. “Aria de acoperire a retelei este de aproximativ 200 de metri, atat in cadrul magazinele Profi cat si in fata acestora.”

 

Conectarea este nelimitata si presupune simplul access fara nici un fel de autentifcare. Partea de securizare a echipamentelor cade in sarcina clientilor, de aceea ii invitam ca intotdeauna sa utilizeze firewall-uri la device-rile pe care le folosesc pentru a accesa aceste retele deschise.

 

Pe viitor, speram sa asiguram si aplicatii de smartphone care vor permite participarea online la tombolele si promotiile organizate de magazinele PROFI.

 

Prin cele 193 de magazine in format Standard, City si Mall si prin cei aproape 5000 de angajati ai sai care lucreaza in 101 localitati, PROFI este astazi cel de al doilea mare lant de retail si unul dintre principalii angajatori din Romania.

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...