International Alexander, sponsor principal la academia Stelei București

Steaua București continuă să atragă sponsori importanți, iar astăzi a anunțat al treilea parteneriat încheiat în acest sezon.

International Alexander va fi noul sponsor principal al academiei Steaua București, într-un contract descris de George Ogăraru drept a doua cea mai importantă înțelegere din istoria echipelor de juniori din România.

Grupul va avea sigla afișată pe pieptul tricourilor echipelor din academie, dar și pe mâneca tricourilor echipei de seniori.

Holdingul International Alexander este o companie cu capital 100% românesc, înființată în anul 2003, cu sediul social în Arad.

Cu peste 1000 de angajați, compania este specializată în furnizarea de servicii complexe de logistică și transport clienților din industriile automotive și tehnologie.

Recent, Steaua a încheiat contracte de sponsorizare cu alte două companii, casa de pariuri Get’s Bet și grupul austriac Wienerberger.

- Publicitate -

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...

Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic,...